Hos I LOVE NATURAL HAIR forstår vi, at alle er forskellige. De af os, der er skabt med krus, krøl og bølger, finder som regel ud af, at de produkter og styling-metoder, der passer for folk med glat hår, ikke nødvendigvis virker for os.

TYPE 2

bølget hår

 Wavy hair

 

TYPE 3

krøllet hår

 Wavy hair

 

TYPE 4

Afro hår

 Wavy hair

 

Det er derfor vi bruger et system, til bestemmelse af hår-typer, som er inspireret af Emmy Award vinderen Andre Walker. Vi tror på, at jo mere information og viden du har om dit hår, jo større mulighed har du for at forstå, hvad dit hår har brug for, og med hvilke produkter du kan opnå de bedste resultater.

Hos I LOVE NATURAL HAIR, beskæftiger vi os med 4 hår typer og inden for disse hår typer er der under-kategorier. Eftersom vi fokuserer på krøllet hår, vil vi her kun kigge på hår-typerne 2, 3 og 4. Scroll ned for at finde din hår-type, og se vores anbefalinger og tips til lige netop dig. Alle de anbefalede produkter, som sælges her på siden, er specielt designet til forskellige typer af krøllet hår.

 

PRO TIP:

Hvis du er i tvivl om, hvilken form for krøller dit hår er, så følg venligst disse enkle instrukser:

Du skal vaske dit hår og putte balsam i. Herefter skyller du balsamen ud med koldt vand i ca. 3-5 minutter. Nu skal du vente på at dit hår tørrer af sig selv. Mens du venter, må du ikke tilføre håret nogen andre produkter. Du kan nu undersøge dit hår's tekstur og krølle-mønster, og hermed lettere bestemme hvilken hår-type kategori du falder i.