• 0,00 kr DKK
    0
Velkommen til I Love Natural Hair

Hvordan det hele startede…

 

Carriene

 

Jeg er en brite, som har boet i Danmark siden 2009. Lidt over et år efter at være flyttet hertil, blev min allerede vigende hårgrænse dramatisk værre. Hovedårsagen til dette, var det konstante brug af påsat hår, uden at give mit hår en pause imellem de flotte frisurer. I årevis havde jeg aldrig rigtig vidst, hvordan jeg skulle tage mig af mit naturlige hår, og jeg havde ikke selvtilliden eller tålmodigheden, til at bære mit hår naturligt. Det påsatte hår gav mig muligheden, for at opnå diverse frisurer som jeg ønskede, uden stressen af at skulle tage mig af mine krøller. Men mit hår og min hovedbund led på grund af det. I september 2010, efter meget opmuntring fra en ven, og en masse forskning, tog jeg springet og besluttede mig for at have mit hår naturligt. Jeg anvendte alt min viden og gik fra dette:

Sept 2010

Hair before treatment

 

Til dette: Ca. 4 år senere

Curly Hair After Treatment
Curly Hair After Treatment

 

Det var ikke en nem proces, og jeg lavede mange fejl undervejs. Men da jeg anvendte den rigtige hårpleje rutine, begyndte jeg at se en stor forskel i mit hår. Når jeg ser tilbage ville jeg ønske, at jeg havde haft støtte fra nogen til at hjælpe mig på min rejse, og at jeg derfor ikke havde behøvet at finkæmme de rigelige mængder af informationer til rådighed, for at få det sunde hår som jeg har i dag. Det er derfor jeg startede I Love Natural Hair.

Det var 2011 ...

I dag er jeg i lære som hår- og hovedbunds-specialist, hvor jeg arbejder med de forskellige forhold som kan påvirke vores hår og hovedbund, såsom skæl, fedtet hår, hårtab, selv hirsutisme (øget og unormal hårvækst) etc. Mit ønske er at undervise i praktisk og sund hårpleje, baseret på videnskab, for at opnå en sund hovedbund og et sundt hår. Mit ønske er at gøre I Love Natural Hair til en one-stop-shop, for alle krøllede hårtyper. Jeg ønsker at enhver med krøller føler at der er noget her for dem, og at de kan finde den støtte de har brug for, på deres personlige hår rejse.

Carriene x