Oil Blend for Softer Hair 2oz/59ml

På lager
Kun %1 tilbage
SKU
jessiob004
As low as 129,95 kr.
Hurtig oversigt

Historien om produktet som fortalt af selveste Jessie

Dette er en simpel blanding af olier der kan anvendes på så mange måder. Jeg skabte den, fordi jeg elsker at bruge olier i mine krøller for at tilføje blødhed og glans, og hver dag brugte jeg enten jojoba, avocado eller kokos. En dag stod jeg i flere minutter og prøvede på at beslutte mig for hvilken jeg skulle bruge og tænkte ”Pyt med det! Jeg gøre det bare simpelt”. Jeg kom alle olierne i en flaske og fik det bedste som hver af mine foretrukne olier havde at tilbyde. Jeg tror du vil syntes at blandingen er dejlig - ikke super tung og du vil vide at du har kommet nogle fantastiske olier i dine krøller"

Velegnet til ALLE hårtyper

Olieblandingen er meget alsidig. Kom et par dråber i vådt eller tørt hår for at tilføje blødhed og glans. Bruges til at blødgøre kruset hår. Produktet kan også bruges til en varm olie behandling. Påfør et par dråber med dine stylingprodukter for ekstra fugt eller brug olien med Jessicurl Deep Conditioning Treatment for en mere intens kombination. Olien kan også bruges som en krops, bad eller massageolie. Hvis olien størkner i koldt vejr, kom flasken i et fad med varmt vand i 3-5 minutter, og ryst godt.

 

Ingredienser

No Fragrance Added: Persea Gratissima (Avocado) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil

Island Fantasy: Persea Gratissima (Avocado) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Parfum (Fragrance), *Coumarin, *Limonene, *Linalool

Citrus Lavender: Persea Gratissima (Avocado) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Lavandula Officinalis (Lavender) Flower Oil, Citrus Sinensis (Sweet Orange) Peel Oil Expressed, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, *Geraniol, *Limonene, *Linalool

*These ingredients are naturally occurring active ingredients found in the essential oils used in some of our products.

Specifikationer
ORDMOM
0
Rating:
0% of 100
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Oil Blend for Softer Hair 2oz/59ml
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!