• 0,00 kr DKK
    0
Velkommen til I Love Natural Hair

PH BALANCE

Sundt hår

Du skal sikre dig, at de produkter du bruger er ph-balancerede, da dette kan betyde forskellen mellem tørt, kedeligt hår eller sundt, skinnende hår. Hvis f.eks. din shampo har den forkerte ph-balance, kan den fjerne hårets naturlige olier og udtørre det yderligere.

Selvom de fleste produkter man finder i butikkerne nutildags er ph-balancerede, er det stadig vigtigt at du forstår hvad dette betyder, og hvordan det påvirker dit hår.

Ph indhold måles fra 0-14. Hvor O er sur, 14 er alkalisk, og 7 er neutral. Vand har en ph-værdi på 7.

Citronsaft er surt, og har normalt en ph-værdi på omkring 2. Hår-relaxer er alkalisk, og har normalt en ph-værdi på omkring 13. Hår har en forholdsvis sur ph-værdi Normalt har håret en ph-værdi på omkring 4.5-5.5.

Når håret kommer i berøring med vand, får vandets neutrale ph-værdi hår-stråenes hornplader (det yderste lag) til at rejse sig. Herved åbner hårstrået op, så vandet kan trænge ind, og give fugt til håret.

Shampo og balsam med den rette ph-værdi, hjælper med at regulere og fastholde hårets rette sure ph-værdi på 4.5-5.5.En ph-værdi for håret på den ene eller anden side, kan forårsage skade på dine smukke krøller. 

ANBEFALEDE PRODUKTER