type 2

BØLGET HÅR

 

 

En klar karakter for hår-type 2 er, at bølgen i håret danner en tydelig ‘S’ form, som ligger sig tæt ind til hovedet - modsat andre hår-typer med krøl, som står ud fra hovedet.

 

 

- 2A -

er fint, tyndt og nemt at styre. Håret kan forholdsvis nemt styles både glat og krøllet.

 

 

- 2B -

2B hår er medium tykkelse og bølget. Normalt sidder denne type hår tæt på hovedet.

 

 

- 2C -

2C hår er tykt og har tendens til at kruse mere end de andre typer af type 2 hår.

 

HÅR PLEJE TIPS

 

(1)Type 2 hår er normalt hverken fedtet eller tørt. Derfor er det anbefalet, at man hver eller hver anden dag vasker det og putter balsam i. For at holde bølget hår luftigt, er det vigtigt at bruge sulfat fri rense produkter. Fordi bølgede teksturer ligger tættere på hovedet, end andre former for krøller, er det anbefalet at bruge lette styling produkter til bølget hår. Det anbefales at bruge mousse eller gelé, som fremhæver krøller fremfor at gøre håret tungere, for at undgå at få håret til at se fladt og fedtet ud.
(2)Undgå at bruge et håndklæde til at tørre håret med, da det kan ugle og slide på håret. For dem der foretrækker at bruge et håndklæde til at fjerne overskydende vand, anbefaler vi et microfiber håndklæde.
(3)For at gøre håret mere fyldigt, anbefales det at bruge en let mousse eller gelé, specielt designet til bølget hår. Tør derefter håret forsigtigt med en føntørrer med diffuser.
(4)Mange med krøllet hår har fundet ud af, at det hjælper at bruge et satin hovedpude-betræk, for at holde krøllerne og bølgerne i 'top form'. Det glatte materiale tillader håret at glide blødt igennem det, hvilket hjælper med at holde krøllerne i fin form, og ugler det mindst muligt.